DELIVERY DELAY: Upcoming shipment in 8 weeks

TIADA LAGI MASALAH MAKEUP BERCAPUK NAIK JERAWAT KULIT BERMINYAK BREAKOUT TERUK

TERBONGKAR: RAHSIA TIADA LAGI MASALAH KULIT BERMINYAK

Hilangkan masalah kulit berminyak dengan Face Roller ajaib ini! - Sangat mudah dan pantas, hanya perlu roll dan minyak pun hilang.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 4.9/5 Lebih 1,000+ Pengguna FLAVE Beauty Berpuas Hati

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 

"Tak expect pulak benda ni berfungsi sebagus ni. Senang roll je. Tak payah dah nak keluar foundation tengah tengah panas"

Nur Syuhada

PENGHANTARAN PERCUMA*
Sementara Promosi Masih Ada

Penat Dengan Masalah Dibawah?

Jangan Biarkan Masalah Ini Berterusan!

Memperkenalkan....

Khas untuk rawat masalah kulit berminyak dan berjerawat

Dengan mineral gunung berapi (Volcanite™), sangat berkesan membantu menyerap minyak pada kulit muka secara semulajadi.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 4.9/5 Lebih 1,000+ Pengguna FLAVE Beauty Berpuas Hati

Direka khas untuk kulit berminyak ❤️

Melindungi wajah dan kulit dengan lebih baik

Kulit bebas minyak pada bila-bila masa

Sesuai untuk kulit berminyak dan berjerawat.

Menanggalkan sel kulit mati pada kulit

Kenapa Face Roller Flave Beauty?

Hanya perlu roll sahaja dan minyak pada muka anda akan hilang!

“Ini pembelian saya yang kedua, nak bagi mak saya pulak. Sangat sangat berguna face roller ni, tak perlu susah-susah nak keluar apply foundation balik sebab muka berminyak, roll je dah hilang” – Syaza Amirah.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 4.9/5 Lebih 1,000+ Pengguna FLAVE Beauty Berpuas Hati

LEBIH 12,000+ WANITA BERPUAS HATI​

Berita Baik Kepada Yang Beli Sekarang!​

Dengan setiap pembelian Flave Beauty , Anda layak sertai Lucky Draw Hadiah Bernilai RM15,000!

HARGA PROMOSI SEMENTARA STOCK MASIH ADA!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️  1,000+ Wanita Berpuas Hati

JIMAT 50% OFF

Harga asal RM158

RM79

Best Seller

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️  1,000+ Wanita Berpuas Hati

Beli 1, Dapat 1 set 80% OFF​

Harga asal RM316

RM119

ORDER SEKARANG, BAYAR BILA BARANG SAMPAI.

30 HARI JAMINAN KEBERKESANAN

(sekiranya tidak berkesan selepas 30 hari, cik hanya perlu return semula produk ke HQ)

PENGGUNA GEMBIRA DAN BERPUAS HATI (Hampir 10000+ pengguna kami yang berpuas hati dengan Flave Beauty)

Soalan Lazim Yang Ditanya

– FLAVE boleh digunakan pada bila-bila masa.

Kami mempunyai jaminan kepuasan 30 hari, kami mahu pelanggan kami gembira! Sila rujuk polisi pemulangan kami di bahagian bawah halaman untuk butiran lanjut. Selamat Membeli-belah!

*Terma dan syarat

Boleh! Kami menawarkan pos dan juga cash on delivery menggunakan kurier Ninjavan. Mimpi dijangka akan sampai dalam 3-14 hari waktu bekerja mengikut tempat.

All Rights Reserved (Flave Beauty) © 2022

Address : No 10, Jalan Astaka 4B/KU2, Bandar Bukit Raja, 41050 Klang, Selangor
Email :flavebeauty@gmail.com

Contact us for more info on Terms & conditions, Shipping information, Privacy policy, Returns policy, and Refund policy